Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 65, ap.1

office@pro-dinamic.ro

0750 887 689

Anunturi favorite


Guestbook

Georgiana a stiut din prima clipa cum sa ma abordeze si ce intrebari sa imi adreseze astfel incat sa imi inteleaga exigentele si necesitatile. O fire grijulie si atenta, mi-a transmis imediat din caldura, profesionalismul si pasiunea cu care isi face meseria. Georgiana e fericita cand clientii sai raman la final satisfacuti, fie ei de o parte sau de alta a "baricadei" de negociere. Mai mult decat un simplu agent imobiliar, am cunoscut un om deosebit si prin ea, alti Oameni la fel de frumosi si speciali. Ii multumesc frumos pe aceasta cale si ii urez mult spor la negocieri si prosperitate!!!
" "Mi-a transmis imediat din caldura, profesionalismul si pasiunea cu care isi face meseria" "
O recomandam cu toata increderea! :) Multumim Georgiana pentru tot profesionalismul de care ai dat dovada in timpul colaborarii noastre recente pentru a achizitiona un apartament. Chiar daca a reprezentat interesele vanzatorului, Georgiana ne-a ajutat si pe noi in egala masura facilitand comunicarea intre cele 2 parti precum si ajutand ca tot procesul se se desfasoare cat mai repede posibil.
" Multumim Georgiana pentru tot!! "
Dl. Vasile Vilson, un profesionist de calibru european! Motto-ul ardelenesc "ce-am vorbit, vorba sa fie!" i se potriveste exact! Punctual, serios, isi merita recomandarile pe deplin!!!! Multumesc D-nule Vilson pentru colaborare! Piata imobiliara clujeana castiga prin dumneavoastra!
" Dl. Vasile Vilson, un profesionist de calibru european "
Recomand cu ceea mai mare incredere ! Se vor ocupa de nevoile dumneavoastra cu profesionalism !!! George
" Profesionalism "
Am lucrat cu Georgiana pe mai multe proiecte imobiliare si nu pot decat sa o recomand cu incredere pentru orice astfel de proiect. Seriozitatea si dedicarea sunt cuvinte care o caracterizeaza si sunt convins ca se va lupta sa gaseasca variante la fiecare solicitare indiferent de dimensiunea proiectului. O recomand cu incredere. Cornel Posea
" Recomand cu incredere pentru orice astfel de proiect. "
5 steluțe sunt mult prea putine pt profesionalismul si pt serviciile complexe de consultanță pe care le primesti !
" Echipa Pro Dinamica "
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sed ex nibh. Duis mattis scelerisque dapibus. Phasellus suscipit vel enim at ullamcorper. Proin lorem urna, vulputate ac turpis eget, suscipit finibus tortor.
" Pop Ioana "
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sed ex nibh. Duis mattis scelerisque dapibus. Phasellus suscipit vel enim at ullamcorper. Proin lorem urna, vulputate ac turpis eget, suscipit finibus tortor. Integer scelerisque est et nisi molestie, eu fermentum tellus venenatis.
" Paula Mao "