Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 65, ap.1

office@pro-dinamic.ro

0750 887 689

Anunturi favorite


SU

Suprafata


120

Camere


4

ID:VC436

Pret:

185.000 €

Adauga la favorite
Sunt interesat

Casa individuala zona Baciu - COMISION ,,O,,

Zona: Baciu

Descriere

Daca sunteti in cautarea unei case de locuit la un pret decent, situata in imediata apropiere a orasului, va invit sa cititi acest anunt:

Oferim spre vanzare o proprietate compusa din casa individuala si teren, apartinand unui mic ansamblu de 5 case noi, aflate la iesirea din Cluj-Napoca inspre satul Popesti.

Casa este retrasa suficient de la strada principala incat sa beneficieze de intimitate si confort fonic. De asemenea, suprafata utila de 120mp, bine compartimentata si dispusa pe 2 nivele va satisface exigentele majoritatii familiilor.

La executarea lucrarilor de edificare au fost folosite materiale de calitate, intentia dezvoltatorului fiind aceea de a da senzatia de  “acasa” viitorilor cumparatori.

Casa cuprinde la parter un living generos, bucatarie, baie, hol si terasa, iar la etaj 3 dormitoare, 2 bai, hol si alte 2 terase.

La  capitolul confort, amintim sistemul de incalzire in pardoseala, existenta unui dormitor cu baie proprie, 2 locuri de parcare si mansarda generoasa (aprox.60mp) ce poate constitui un excelent loc de depozitare.

 

Va invit cu drag la vizionari!

Detalii

Cartier :
Baciu
Suprafata :
120
Regim inaltime :
P+E+M
Stare interior :
Semifinisat
Suprafata teren :
500
Camere :
4
Destinatie :
Rezidential
Mobilat :
Nu
Localitate :
Cluj-Napoca

Localizare