Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 65, ap.1

office@pro-dinamic.ro

0750 887 689

Anunturi favorite


Importanta onestitatii specialistului imobiliar


                                                                                                    Importanta onestitatii specialistului imobiliar

 

                          Consultantii imobiliari sunt specialistii care se ocupa de gasirea locuintei specifice nevoilor fiecaruia in parte. Omul potrivit care iti arata locuinta potrivita criteriilor si nevoilor tale.

 La fel ca in oricare alt domeniu, consultanții imobiliari onești reprezintă unul dintre indicatorii unei piețe imobiliare transparente, esențială pentru o calitate crescută a vieții. La nivel global, un accent tot mai mare este pus pe transparența în real estate, iar efectele se văd în toată lumea, fie că este vorba despre clădiri mai eficiente energetic din Dubai, creare de locuri de muncă în Shanghai sau drepturile omului din Peru, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanță imobiliară JLL. ”Transparența în real estate este esențială pentru nivelul de trai și calitatea vieții, în special în piețele în dezvoltare”, spune Jeremy Kelly, director Global Research ala JLL. ”O parte a acestei transparențe se referă la cadrul legal și de reglementare, care înseamnă drepturi de proprietate. Asta înseamnă, de pildă, că ai siguranța că ești proprietar pe o locuință sau că vei fi despăgubit în cazul în care casa îți va fi demolată pentru că pe acolo va fi construită o autostradă.”

Sfaturile si informatiile corecte oferite de un agent imobiliar onest constituie cartea de vizita a acestuia si in acelasi timp un client multumit de serviciile unui specialist imobiliar reprezinta mai multe sanse de reusita ale specialistului pe viitor.

Cheia succesului in imobiliare o reprezinta informatia corecta oferita omului potrivit.

 

Sursa de inspiratie:   https://cpi.imobiliare.ro/dezvoltare-personala/despre-importanta-transparentei-pietei-imobiliare