Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 65, ap.1

office@pro-dinamic.ro

0750 887 689

Anunturi favorite


Articole


Importanta onestitatii specialistului imobiliar

Un agent imobiliar onest reprezinta specialistul axat pe gasirea locuintei care se pliaza pe cerintele si nevoile tale. O piata imobiliara transparenta reprezinta un nivel de viata ridicat.

Agentul imobiliar, specialistul din viata ta in imobiliare

Agentul Imobiliar- Specialistul in imobiliare care iti poate oferi cele mai bune sugestii, poate negocia cele mai bune preturi si iti poate arata cele mai adecvate oferte pentru tine

Broker credite- Un ajutor de nadejde pentru viitorii proprietari

Un broker de credite este un expert în produse și servicii financiare care analizează situația ta financiară și compară ofertele de la mai multe bănci până le găsește pe cele care se potrivesc cerințelor și nevoilor tale. Așa te ajută să găsești creditul ipotecar, de nevoi personale, de construcție sau oferta de refinanțare potrivită pe termen lung. Totul fără costuri pentru tine.

CLADIRI CA NISTE MARGELE!!

Frumoasele clădiri de lângă Parcul Central. O străduță scurtă și boemă din Cluj înșiră niște clădiri ca niște mărgele în calea celor ce-și ridică privirile din rutina cotidiană.

Unul din cele mai frumoase cartiere ale Clujului: GRIGORESCU

Unul dintre cele mai frumoase și liniștite cartiere din Cluj-Napoca este cu siguranță cartierul Grigorescu. Așezat în partea de Nord-Vest a orașului, pe latura nordică a râului Someș, cartierul de blocuri și case se recomandă a fi plin de verdeață, de parcuri și străduțe pe care te poți relaxa plimbându-te, departe de aglomerația zonei centrale

Cartierul manastur in anii 80'

Cum arăta în anii ’80 cel mai mare cartier al Clujului, construit în doar câțiva ani: nu-l mai recunoști

Vino in echipa noasta!

Esti o fire (pro)dinamica si îti plac provocarile? Cautam noi colegi pasionati de vânzari si interactiune directa cu oamenii. Apreciem dorinta de auto-depasire mai mult decât experienta anterioara. Credem în noi începuturi si încurajam spiritul antreprenorial.

Patru povestiri despre Clujul medieval

Ne plac poveștile cu iz medieval, învăluite în mister. Vorbind de fapte istorice, ai crede că nu-i loc de mister, însă parcă din contră. Știind că e vorba de oameni reali, care au trăit cândva pe aceste meleaguri, în același oraș, devenim curioși: cum erau ei, ce îndeletniciri aveau, ce interese?

Clujul și regii României

Clujul nu a fost un răsfățat al vizitelor regale. În perioada 1918-1947, istoricii amintesc doar câteva vizite importante ale regilor la Cluj-Napoca, iar după 1990 regele Mihai a făcut în orașul de sub Feleac doar trei vizite notabile.

Vremurile trecute aratau asa...

Tarâmuri vizuale frumoase și pline de inedit