Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 65, ap.1

office@pro-dinamic.ro

0750 887 689

Anunturi favorite


Camere


4

ID:VC445

Pret:

340.000 €

Adauga la favorite
Sunt interesat

Oportunitate! Casa individuala in partea de jos a strazii Voronet

Zona: Auchan Iris

Descriere

 Pro Dinamic va ofera spre vanzare o casa individuala, situata intr-o zona noua a orasului, respectiv cartierul de case noi amplasat deasupra fostei zone industriale a orasului, cartierul Tineretului.
Casa este dispusa de tipul D+P+E si este pozitionata astfel incat din suprafata totala de teren ramane o gradina generoasa de aprox. 350mp.
Demisolul poate fi configurat in asa fel incat sa deserveasca diverse utilizari, de la hobby la activitati administrative, bucatarie de vara, etc, avand iesire directa spre gradina.
Parterul a fost gandit ca si spatiu de zi, cuprinzand un living generos, o bucatarie spatiu de dining si o baie, iar etajul cuprinde spatiul de noapte, cu 3 dormitoare si o baie.
Finisajele interioare nu au fost terminate de catre actuialii proprietari, astfel incat veti avea posibilitatea sa le personalizati dupa bunul plac.
In plus, acoperisul casei este de tip terasa circulabila, loc ce va poate oferi un spatiu de relaxare deosebit, cu o priveliste spectaculoasa asupra orasului si a aeroportului Cluj-Napoca.
Profitati de aceasta oferta deosebita si veniti sa vizionam impreuna aceasta proprietate!

Detalii

Regim inaltime :
D+P+E
Stare interior :
Buna , Renovat
Tip constructie :
Constructie noua
Suprafata teren :
500
Camere :
4
Forma teren :
Forma regulata
Zone de interes :
Auchan Iris
Destinatie :
Birouri , Rezidential
Mobilat :
Nu
Localitate :
Cluj-Napoca

Localizare