Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 65, ap.1

office@pro-dinamic.ro

0750 887 689

Anunturi favorite


Agentul imobiliar, specialistul din viata ta in imobiliare


Ce inseamna sa fii agent imobiliar?    

Multi dintre noi vedem in agentul imobiliar  o persoană serioasă, dar zâmbitoare în același timp, carismatică, îmbrăcată la costum, care știe totul despre case, terenuri și așteptările pe care le are cineva care vrea să cumpere o locuință. Pentru un astfel de job, un agent imobiliar trebuie să fie mai mult decât un vânzător de proprietăți, și anume, un profesionist calificat care poate îndeplini o serie de responsabilități. Să fie un bun negociator cu cei mici, de exemplu, sau un bun comunicator în cadrul familiei. Să știe să „intermedieze” unele conversații și să îi facă plăcere să discute cu cei din mediul său. 

 

„Ca sa ai succes in imobiliare, trebuie sa urmaresti intotdeauna, si in mod constant, sa pui interesul clientului tau pe primul plan. Cand faci asta, nevoile tale personale, vor fi indeplinite, la un nivel superior celui pe care l-ai fi crezut vreodata.”

– Anthony Hitt -

 

Specialistul care iti  arata  apartamentul/ locuinta cea mai potrivita nevoilor tale.

Omul care obtine cel mai bun pret si cea mai adecvata oferta.

 

 

Activitatea zilnica a agentului imobiliar:

 

„A vinde imobiliare reprezinta trainingul perfect pentru a intra in viata publica, pentru ca ele te invata sa accepti refuzul, inveti sa intalnesti oameni noi, inveti sa lucrezi cu oamenii si sa gasesti lucruri comune. In acest fel vinzi casele… tot in acest fel iti castigi de partea ta electoratul.” – Johnny Isakson

 

- analizarea pietei imobiliare - discutia telefonica cu proprietarul in vederea stabilirii unei vizionari a ofertei si aflarea detaliilor despre  aceasta oferta

- vizionarea proprietatii

- promovarea ofertelor in vederea gasirii de clienti interesati: anunt cu detaliile cele mai importante despre oferta( fara a da locatia exacta), detalii cat mai exacte despre apartament: etaj, finisaje.

- stabilirea unui target saptamanal/ lunar

- formarea unei discutii active cu argumente pro/ contra.

- mentinerea unei legaturi cu ambele parti: vanzator/ cumparator;   proprietar/ chirias

- task-uri zilnice/saptamanale/lunare

- demontarea obiectiilor

- cunoasterea ofertelor/ preturilor din zona respectiva

- negocierea pretului corect
- urmarirea derularii si finalizarii tranzactiilor intermediate prin firma; 

- verificarea tuturor documentelor necesare pentru finalizarea tranzactei.