Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 65, ap.1

office@pro-dinamic.ro

0750 887 689

Anunturi favorite


POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRĂRILOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL:

 

 1. Respectam dispozitiile legale privitoare la protectia datelor cu caracte personal prevazute in REGULAMENTUL UE nr. 679/2016 si punem in aplicare masuri tehnice si organizatorice de protejare a tuturor operatiunilor privitoare in mod direct sau indirect la datele cu caracter personal, care previn prelucrarile neautorizate sau ilegale, precum si pierderile sau distrugerile accidentale sau ilegale.
 2. Prelucram numele si prenumele dumneavoastra, seria si numarul de buletin, adresa si codul numeric personal cuprinse in contractual incheiat intre noi, pentru:
 • Executarea contractului incheiat cu dumneavoastra, inclusiv realizarea activitatilor efectuate de noi in interesul dumneavoastra in virtutea contractului dintre noi;
 • Stocarea informatiei pentru o buna gestionare a proprietatilor/clientilor, monitorizare si marketing
 • Indeplinirea obligatiei noastre legale de tinere a evidentei contractelor incheiate.
 1. Prelucram numarul dumneavoastra de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail, in scopul realizarii relatiei comerciale.
 2. Prelucram datele cuprinse in solicitarile si informarile dumneavoastra catre noi si datele prepusilor si tertilor cuprinse in inscrisurile pe care ni le aduceti la cunostinta, pentru: realizarea obiectului de activitate, in scopul publicitatii si realizarii intermedierii imobiliare.
 3. Utilizam mijloacele tehnice pentru stocarea datelor in conditii de Securitate. Nu prelucram date in scopuri secundare incompatibile cu scopurile pentru care le-am colectat.
 4. Respectam si asiguram in mod strict secretul professional. Nu dezvaluim datele decat pentru realizarea intereselor dumneavoastra si indeplinirea obligatiilor asumate prin contract, respective pentru: publicitate imobiliara, punerea in legatura cu alti client cumparatori/ vanzatori, si pentru toate operatiunile necesare realizarii tranzactiei (Certificat de atestare fiscala, Certificat energetic, Adeverinte Electrica, Adeverinte Proprietari, acte notarile, acte O.C.P.I. etc). Confidentialitatea este pentru noi o valoare esentiala.
 5. Revizuim periodic datele colectate, analizand in ce masura pastrarea lor este necesara scopurilor mentionate, intereselor dumneavoastra legitime sau indeplinirii obligatiilor legale de catre societate. Datele care nu mai sunt necesare vor fi sterse.
 6. Datele colectate vor fi pastrate pe durata valabilitatii contractului de intermediere, pana la onorarea obligatiilor scadente intre partile contractante. Datele colectate vor fi pastrate in evidentele financiar-contabile in conformitate cu termenele legale de pastrare a acestor documente.
 7. Beneficiati de dreptul de acces, interventie, rectificare si portare cu privier la datele pe care ni le furnizati, de asemenea puteti sa limitati prelucrarea realizata de noi si chiar sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia constatarii, exercitatii sau apararii unui drept in instanta de catre societate. Mentionam ca interventia asupra datelor pe care ni le-ati furnizat poate fi de natura sa impriedice executarea contractului incheiat intre dumneavoastra si societate. In acest caz atat socientatea cat si reprezentatii sai sunt exonerate de raspundere. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra, in orice modalitate care este asiguratoare cu privier la identitatea solicitantului si indreptatirea lui. Va vom raspunde neintarziat. Daca sunteti nemultumit, aveti posibilitatea sa va adresati ANSPDCP.

 

 

CONFIDENŢIALITATE:

 

PRO Dinamic Imobiliare respectă şi protejează confidenţialitatea vizitatorilor site-ului nostru. Scopul acestei reguli de confidenţialitate este să vă furnizeze tipul de informaţii pe care noi îl colectăm şi modul în care folosim aceste informaţii. Noi nu colectăm date personale de identificare pe acest website decât dacă dvs alegeţi să ni le trimiteţi prin email sau prin salvare de profil de căutare. Chiar şi atunci când alegeţi să ne furnizaţi informaţii, noi le păstrăm confidenţiale şi nu transmitem adresa dvs de email nimănui. Acestea includ traficul de vizitare al site-ului, care pagini au fost vizitate şi pentru cât timp, de unde sunt vizitatorii şi ce ISP folosesc. Folosim aceste informaţii şi le colectăm pentru a îmbunătăţii calitatea paginii, a informaţilor continute în aceasta, şi pentru a face experienţa dvs pe site-ul nostru una eficientă şi de valoare.